Betrapt op heterdaad

Zuchtend van verlangen draait tessa zich om, kijkt naar haar saaie slapende man, Wat is het ook een saaie pietlut denkt tessa bij zichzelf. Tessa smacht naar een man die weet hoe hij een vrouw moet laten genieten. Heerlijk tot aan het hoogtepunt laten genieten van een intens genot vermengd, met geile harde passie!!!

Maar hoe denkt tessa wanhopig bij zichzelf,… Ze stapt onder de douche, haar hete geile lichaam tintelt nog steeds aan de gedachte van deze onbekende man. En haar handen glijden langzaam over haar borsten mmm heerlijk schuimend kneed ze haar tepels, haar tepels zijn nu heerlijk hard en staan parmant naar voren, wachtend op een heerlijke tong om ze lekker te likken en zachtjes aan te zuigen. Heerlijk ze voelt haar kutje steeds natter worden,, mmm de gedachte hieraan voert haar hand naar beneden, zachtjes glijden haar vingers door haar natte gezwollen kale kutje mmm heerlijk vingerend en de hete stralen water stralen die haar borsten strelen brengt haar tot een hoogte punt, dan brengt ze haar vingers naar haar mond zodat ze zichzelf en al haar geilheid kan proeven,,,mmmm

Nog nagenietend loopt Tessa een uurtje later in een groot waren huis maar nog steeds ontembaar geil en stiekem ondanks dat ze heerlijk is klaargekomen mist ze toch een harde pik in haar opgewonden lijf. Opeens wordt ze uit haar gedachten opgeschikt het alarm gaat af!!! Ojeee !! Komt u maar even mee zegt de beveiliger streng, Tessa schaamt zich dood en loopt achter de man aan het kantoortje in. Zenuwachtig gaat ze zitten. De beveiliger controleert haar tas, NIETS ! Hmm mompelt de man dan moet ik u fouilleren. Tessa voelt een golf van opwinding door haar lijf gaan, ze vind het opeens wel heel erg spannend, De man drukt haar tegen de muur haar zakken na voelend komt hij bij haar benen aan zo naar boven naar haar geheime plekje wat al aardig nat is geworden. De man merkt het ook en zachtjes genietend voelt ie haar steeds natter worden. Hij drukt Tessa met zijn lijf tegen de muur zodat zij kan voelen hoe hard zijn pik is, Met een ruk trekt hij haar rokje omhoog mmm zijn vingers glijden tussen haar lippen en over haar klitje heen. Tessa draait zich half om heerlijk zoenend trekkend aan zijn pik terwijl hij haar lekker vingert mmm dan gaan bij tessa alle remmen los ze wil die geile pik eerst proeven, Dus zakt ze door haar knieën neemt die harde lul in haar mondje mmm ze zuigt hem diep haar keel in heerlijk zo een geile pik. De man trekt aan haar haren en stoot zijn pik dieper in haar geile zuigende mondje mmm heerlijk dan stopt tessa, ze wil voor ze dat hete zaad proeft eerst zijn pik nog in haar geile natte kutje en strakke kontje voelen en ze bukt voorover opent haar kutje en kontje uitnodigend voor hem en voor dat ze het beseft stoot ie krachtig in haar strakke nauwe kontje mmm steeds harder en dieper terwijl tessa lekker aan haar tepels trekt !!heerlijk hard en diep wordt ze heerlijk geneukt, haar kutje steeds natter wordend en roept om die hete pik mmm heerlijk die eikel over haar klitje heen, en dan glijd die harde paal diep haar kutje in. De man pakt haar borsten stevig beet en berijd haar zo diep in haar heerlijke natte warme geile kutje. Je bent lekker zegt de man mmm dat wil tessa ook proeven ze drukt hem tegen de muur neemt die harde pik diep in haar mond terwijl ze met haar vingers over haar klitje gaat zegt ze ik wil je zaad proeven. mmm ze zuigt zijn lul zo diep haar keel in, speels zuigend en met haar tong strelend over die harde eikel mmmmm zachtjes aan zijn ballen trekkend, zuigend en likkend heerlijk zo een pik en ze is ook niet meer te stoppen ze wil het zaad! Ze zuigt die hele pik helemaal leeg tot de laatste druppel, terwijl ze zichzelf nog een keer klaar vingert.

Ze weet het zeker hier komt ze zeker nog een keer terug!!!!!