Geneukt door mijn broertjes oppas

Heey ik ben Elena ik ben 15 en ik ben omtmaagd door mijn broertjes oppas. Ik was dus naar een vriendin van me geweest alleen ze was weg naar amsterdam met haar vriendje dus ik dacht nou dan ga ik maar naar huis een douch te nemen alleen ik wist dat me ouders aan het werk waren en ik dacht dat me kleine broertje naar me oma was maar nee hoor. Dus me broertje kwam thuis met zijn oppas van 16 (hij zag er niet lelijk uit integendeels zelfs) maar me broertje was zo moe dus de oppas had hem naar bed toegebracht alleen me broertjes kamer die was tegenover de badkamer. Nou me ouders hadden me gebeld dus ik nam op ze zeiden dat ze moesten overwerken dus ik zei dan pas ik wel op tim alleen dat hoefde niet omdat de oppas nog bleef.

Toen werdt de oppas gebelt dat hoorde ik want ik wou net in de douch stappen en hij zei dus: nee geen probleem ik kan wel nou ik stond dus al een kwartier onder de douch en ik dacht de hele tijd aan hem en ik werdt er wel geil van wat er in mijn gedachtes gebeurden dus ik was me zelf aan het vingeren onder de douch zo te zien moest de oppas naar de wc. Alleen de wc beneden was verstopt en hij kwam dus op de badkamer waar ik lekker stond te vingeren en helemaal naakt was alleen de wc staat naast de douch en ik zach hem steeds kijken en ik zag dat zijn lolly omhoog kwam nou hij ging zich zelf aftrekken dus in werdt er bog geiler van en begon me heel hardt te vingeren. Hij deed alles uit en kwam bij mij onder de douch staan ik voelden zijn stijve lul tegen me aan en ik werdt daar nog geiler van. Hij zei: zal ik het overnemen. Ik was me nog steeds aan het vingeren dus ik zei als je dat wilt zal het fijn zijn en hij zei dan neem jij het van mij over nou dus hij ging me vingeren en ik ging hem aftrekken we moesten allebei kreunen hij zetten de douch iets zachter dat het water er een beetje uit kwam en toen werdt ik vol op me bek genomen het leek wel dat we al 10 minuten bezig waren. Zijn sperma kwam er uit vol tegen me klitje aan maar mijn klitje zat vol vaginavocht en dat kwam er ook lekker hij nam me van alle kanten anaal in me klitje alle kanten aan allebei de kanten kwam een orgasme van ons allebei het leek wel dat we meer dan 1 uur onder de douch waren het was al 3 uur en me broertje kwam om kwart over naar de wc beter dat we toen klaar waren we waren aangekleed en al toen waren we allebei beneden en we hebben de heletijd getongt tot dat we hoorden dat me broertje naar beneden kwam en dat we met z’n 3 een film keken alleen me broertje keek naar de film maar wij keken el kaar alleen aan uiteindelijk vroeg tie of ik met hem wou Ik denk nog steeds aan die dag wat was het lekker