Aantrekkelijke mysterieuze man in het parkje

aar was die dan.. al dagen kwam ik langs in het parkje, zittend op het enige bankje tussen dichtgroeiende bomen en gewassen. De aantrekkelijke mysterieuze man, die ik twee weken voor het eerst zag en betrapt had op wilde seks tegen het bankje waar ik nu zit, mooi zwart golvend haar, lang postuur en ongelooflijke sexy blik. Vanaf die dag dat ik hem betrapt had wou ik niks anders meer, dan hetzelfde beleven met hem samen.

Ik had me kortste rokje aangetrokken met een wit doorschijnende blouse en mooie hoge leren laarzen met een uitdagende hak, hij kwam naast me zitten maar zei niks, ik verzamelde al me lef bij elkaar en zei : ” ik heb verlangen naar je” ik kreeg een antwoord wat ik niet had verwacht. ” dat weet ik, ik zie je al dagenlang zitten in ongelooflijke sexy kleren vanaf de dag dat je mij zag” ik bloosde lichtjes maar schrok ook wel.

hij legde ze hand in mijn nek en begon voorzichtig te hijgen in me oor al sabbelend aan me oorlel.. ik werd al zo heet en mijn poesje begon sappig te worden, hier had ik op gewacht zo lang, inmiddels hadden de verlangens zich ook al flink toegenomen. hij zei tegen mij :” ik ga dingen met jou doen vanavond waar je nooit bij hebt stil gestaan” ik wist niet wat ik kon verwachten maar had natuurlijk stiekempjes al veel fantasietjes gehad over wat er kon gebeuren. De aantrekkelijke man trok mijn blouse open waardoor de knoopjes in de rondte vlogen al spelend met mijn borsten begon ik zachtjes te kreunen met de gedachten ik wil meer ik wil meer ik probeerde de leiding te nemen door hem van me af te duwen en boven op hem te gaan zitten op t bankje maar dat liet hij niet makkelijk toe,hij duwde me terug en schoof met een ruwe duw me benen open stiekem vond ik het wel lekker zo hard handig, ik voelde zijn tong over mijn clitoris en in mijn poesje glijden

daarna werd ik hardhandig op mijn knieeen geduwd en zijn stijve pik schoof regelrecht mijn keel in harde stootte, erin en eruit, steeds weer en steeds harder. op een geve moment trok hij me omhoog en nam me mee verder het bos in. ik kreeg al in de gaten dat hij dit vooruit geplannend had omdat hij touw achter een boom vandaan hield ik wist wat ik kon verwachten, had dit nog nooit meegemaakt maar ik liet het toe ik was zo geil en de spanning nam toe.

ik werd eerst met mijn billen zijn richting op aan de boom vastgebonden, meer in een ”doggy” houding ik zat zo strak vast dat ik geen enkele beweging kon maken, ik voelde zijn dikke harde lul mijn poesje inschuiven en hardhandig dat die deed! hard gekreun klonk uit de bosjes, mijn kutje was nooit zo nat geweest daarna nam die me anaal, lekker diep en hard. maar hij was nog niet klaar met me

hij spankte me zo hard dat ik het nog lang bleef na voelen een lichte branding maar ik genoot! hij maakte me los en bond me andersom vast maar alleen me handen boven mijn hoofd. mijn benen waren los, hij pakte ze vast en deed ze om mijn middel en begon me zo verder te neuken. het duurde niet lang meer voor ik klaarkwam. ik vertelde hem ik kom klaar schatje toen begon die me nog flink aantal snelle stoten op een hoog ritme te geven en toen kwam ik klaar, een orgasme die ik nog nooit beleefd had, squirttend kwam het eruit.

ik werd losgemaakt op me knieeen gedrukt en hij neukte me mondje voor de laaste keer met flinke stoten en kwam klaar over mijn hele gezichtje, ik likte zoveel als ik kon op, heerlijk was het! ik zocht mijn kleren bij elkaar en voordat ik het wist was die weg. de aantrekkelijke mysterieuze man waarvan ik de naam niet eens wist maar wat een geweldige ervaring. ik zal nu vaker naar het parkje komen hopend dat ik weer zo een seks beleving krijg mijn benen staan er nog steeds van te trillen.